miercuri, 2 septembrie 2009

Sibienii au donat 27.000 de lei pentru Ioana Costea!

Sibienii au dat dovada timp de trei zile, in cadrul campaniei “Toti pentru unul !” desfasurata in perioada Festivalului Medieval “Cetati Transilvane” Sibiu, de spirit maxim de solidaritate donand pentru operatia de celule stem de care Ioana Costea are nevoie pentru a trai, nu mai putin de 27.000 de lei.


Suma reprezinta din pacate doar o foarte mica parte din costul total de 100.000 de euro al operatiei care ii poate salva viata Ioanei Costea de aceea, cei douazeci de voluntari care s-au aflat la sfarsitul saptamanii trecute in centrul Sibiului vor continua si in perioada urmatoare campania “Toti pentru unul !”


Sambata 5 septembrie si duminica 6 septembrie echipe de voluntari se vor afla din nou in centrul orasului apeland pentru inca doua zile la bunatatea sibienilor, oamenilor de rand, in incercarea de a obtine banii necesari transplantului de celule stem care ii poate salva viata Ioanei Costea.


Abandonata de parinti inca de mica, crescuta de doi bunici batrani si neajutorati, Ioana ii are acum alaturi doar pe fostii ei colegi de liceu, o parte din parintii acestora si pe cativa dintre fostii profesori. Din partea familiei singurul care i-a fost alaturi la Sibiu, in aceste trei luni de cand ea este internata în spital, a fost unchiul fetei Mihail Sorin Ureche.


Asociatia Ordinul Cavalerilor de Sibiu multumeste pe aceasta cale tuturor oamenilor cu suflet care timp de trei zile, in perioada Festivalului Medieval Cetati Transilvane au reusit să dea o sperantă Ioanei si continua totodata apelul umanitar de a fi impreuna Toti pentru unul !”- Toti pentru Ioana Costea ! Asociatia Ordinul Cavalerilor de Sibiu a continuat si va continua sa se implice in cazul Ioanei Costea.

Cu fiecare zi care trece sansele Ioanei de a se vindeca scad ! Datele de cont in care pot fi facute donatii oricat de mici pentru Ioana Costea sunt:


BCR, sucursala Sibiu, titular cont : Ioana Maria Costea

Cont in lei : RO 52 RNCB 022 711 056 995 0001

Cont in euro: RO 25 RNCB 022 711 056 995 0002

Datele de contact ale apropiatilor Ioanei sunt:

Dan Toader – profesor religie

+ 40 756 150 589

Mihail Sorin Ureche– unchiul Ioanei Costea

+ 40 745 235 702

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu